• 06/1-328-0530
 • iroda@nazaretiegyhaz.hu

  1149 Budapest, Egressy út 100.

  Telefon: 70-363-9225

  Istentisztelet

  Istentisztelet
  Istentisztelet és közösséggyakorlás
  minden vasárnap 11:00-13:00

  Ifi délután

  Ifi délután
  Ifi délután
  minden hónap második vasárnapján 13 órától

  Menekültkrízis

   
  Gyülekezetünk a WTSZ-szel közösen szervezi a részvételt a menekült-krízisben. Nyár óta részt veszünk étel, ruha, játék begyűjtésében és kiosztásában, a gyerekek foglalkoztatásában.

  Az elmúlt napok fővárosi menekült krízisében a Wesley Szövetség tagegyházai és tagszervezetei (többek között a Magyarországi Metodista Egyház, az Üdvhadsereg, a Názáreti Egyház, a Szabad Metodista Egyház, a Felebarát Keresztény Alapítvány) is igyekeztek a rászorulók mellé állni Budapesten.
  Közösségeink tagjai felkeresték többek között a Déli, a Keleti, a Nyugati pályaudvarokat is, ahol mindenekelőtt igyekeztek felmérni a helyi állapotokat és szükségleteket. A legsúlyosabb a helyzet a médiában is leginkább megjelenő Keleti pályaudvar környékén, ahol több ezres tömeg gyűlt össze, és ahonnan a mai délután folyamán egy több százas csoport indult el gyalogosan Ausztria felé.
  Jelentős szükséghelyzet mutatkozik ugyanakkor a Déli pályaudvar környékén (élelem hiány), és a Nyugati pályaudvar környékén, ahol a sínpályák mögött próbálnak megtelepedni a menekültek (sátor és takaró hiány).
  A rendkívül összetett helyzetet valóságosan a helyszínen lehet igazán megtapasztalni, és átélni. Így bátorítunk a helyi szolgálatokba való bekapcsolódásra, az imádságos jelenlétre, az evangélium képviseletére. A Wesley Szövetség mai ülésén egyhangúan támogatta a Keresztények a migránsokért / Christians for Migrants facebook oldal létrehozását, amely segítséget nyújthat a keresztény egyházak és szervezetek közös szolgálatában. Szeptember 5-én egy babafürdető állomás felállítására és leves osztásra készülnek az oldal létrehozói.

   

  https://www.facebook.com/ChristiansforMigrants/posts/1034074529966144

   

   

  Támogató csoport

  Támogató csoport
  Minden hónap harmadik
  csütörtök este

  Úrvacsorai istentisztelet

  Úrvacsorai istentisztelet
  Minden hónap első vasárnapja

  Missziós délután

  Missziós délután
  Minden hónap
  második vasárnapja délután

  Bibliatanulmányozás

  Bibliatanulmányozás
  Minden vasárnap 09:30 - 10:30

  Vasárnapi Iskola

  Vasárnapi Iskola
  Minden vasárnap 11:20-12:00

  Baba Mama klub

  Baba Mama klub
  Hirdetés szerint

  Imaóra

  Imaóra
  Hirdetés szerint

  Lelkigondozás

  Lelkigondozás
  Előre egyeztetett időpont szerint

  Názáreti Egyház

  A Názáreti Egyház egy nemzetközi protestáns egyház egy egyházvezetéssel. A Magyarországi Egyházkerület egyike a 463 egyházkerületnek. Az európai és ázsiai egyházkerületek az Eurázsiai Egyházrégió vezetése alá tartoznak.

  Friss

  2018. január 09.
  2016. január 16.
  2016. január 16.