• 06/1-328-0530
 • iroda@nazaretiegyhaz.hu

  További hírek

  KSZ körlevél 2018/1

  KSZ körlevél 2018/1

  Written bySuper User
  on 2018. január 09.

  KSZ körlevél 2018/1   ÁLDOTT ÚJ ÉVET! Názáreti Egyház Magyar Egyházkerülete Hálaadások és könyörgések: csatlakozzunk egy egyházkerületi imaláncba, és kezdjük...

  KSZ körlevél 2015/2

  KSZ körlevél 2015/2

  Written bySuper User
  on 2015. június 03.

  KSZ körlevél 2015/2   Pünkösdi köszöntéssel köszöntöm az egyházkerület testvériségét! A Szentlélek töltsön meg minket élettel és adjon megerősödést, bátorságot...

  M-power - Missziós Önkéntes Munka

  M-power - Missziós Önkéntes Munka

  Written bySuper User
  on 2015. február 23.

  M-power - Missziós Önkéntes Munka Egy holland házaspár, egyik hollandiai Názáreti gyülekezetünkből, Isten elhívását érezte a kultúraközi misszióra. Ígyhát elmentek...

  Tevékenységek

  T e v é k e n y s é g e k

  A Názáreti Egyház kiemelt feladatának tekinti az evangélizációt, a szeretetszolgálatot, az oktatást és a keresztyén irodalom terjesztését.

  Az evangélium terjesztésében több mint 11.000 felszentelt szolgáló, több mint 600 képzett misszionárius és sok hozzáértő laikus nyújt segítséget.

  Az egyház missziós szervezete a világ minden részén végzi a munkáját. Kórházakat tart fenn Indiában, Pápua-Új Guineában és Szváziföldön. Ezen túl számos városban működik élelmiszer- és ruha-segélyközpontja. A "Názáreti Egyház Humanitárius Szolgálata" az egyház viszonylag új szervezete, amely a világ különböző területein előforduló katasztrófák és más szükséghelyzetek esetén nyújt gyors segítséget.

  Különösen nagy hangsúly esik a Názáreti Egyház szolgálatában az oktatásra és igényes keresztyén irodalom kiadására és terjesztésére. Jelenleg 6 egyetemet, 50 főiskolát és szemináriumot, 7 középiskolát és több mint 600 általános iskolát működtet.

   

  Magyarországon a Názáreti Egyház a következő tevékenységeket végzi:

   

  - az evangélium terjesztése;

   

  - lelkigondozás;

   

  - ifjúsági munka;

   

  - hitoktatás;

   

  - szeretetszolgálat;

   

  - keresztyén irodalom kiadása;

   

  - oktatás.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Názáreti Egyház

  A Názáreti Egyház egy nemzetközi protestáns egyház egy egyházvezetéssel. A Magyarországi Egyházkerület egyike a 463 egyházkerületnek. Az európai és ázsiai egyházkerületek az Eurázsiai Egyházrégió vezetése alá tartoznak.

  Friss

  2018. január 09.
  2016. január 16.
  2016. január 16.