• 06/1-328-0530
 • iroda@nazaretiegyhaz.hu

  További hírek

  KSZ körlevél 2018/1

  KSZ körlevél 2018/1

  Written bySuper User
  on 2018. január 09.

  KSZ körlevél 2018/1   ÁLDOTT ÚJ ÉVET! Názáreti Egyház Magyar Egyházkerülete Hálaadások és könyörgések: csatlakozzunk egy egyházkerületi imaláncba, és kezdjük...

  KSZ körlevél 2015/2

  KSZ körlevél 2015/2

  Written bySuper User
  on 2015. június 03.

  KSZ körlevél 2015/2   Pünkösdi köszöntéssel köszöntöm az egyházkerület testvériségét! A Szentlélek töltsön meg minket élettel és adjon megerősödést, bátorságot...

  M-power - Missziós Önkéntes Munka

  M-power - Missziós Önkéntes Munka

  Written bySuper User
  on 2015. február 23.

  M-power - Missziós Önkéntes Munka Egy holland házaspár, egyik hollandiai Názáreti gyülekezetünkből, Isten elhívását érezte a kultúraközi misszióra. Ígyhát elmentek...

  Aktuális

  Október - Hálaadónapi VEA gyűjtés

   

  VilágMissziós Világevangélizációs Alapról

  A názáreti hívők kezdettől fogva Krisztushoz hasonló tanítványokat képeznek a népek között az egyetemes szolgálat révén. Folyamatosan bővülnek és nőnek a Krisztus evangéliumával elért területek. Amikor imádkozunk és nagylelkűen adakozunk, másokhoz csatlakozva többet teszünk, mint amit egyedül tehetnénk. A helyi gyülekezetünknek adott minden adománynak célja van a misszió támogatása terén.

  Világevangelizációs Alapnak a misszionáriusok, világméretű szolgálatok és más jóváhagyott különleges missziói célú felajánlások támogatására.

  Amikor adakozunk, csatlakozunk az összekapcsolt egyház más tagjaihoz; szeretjük a megtört embereket, világszerte elérjük az elveszett lelkeket, s lehetővé teszik, hogy az egyház misszionáriusokat küldjön ki, országos vezetőket képezzen ki, és gondoskodjon azokról az oktatókról, akik evangelizálják, tanítvánnyá nevelik és tanítják a názáreti hívők következő nemzedékét.

  Adjunk hálát mindazért, amit mi kaptunk Istentől, és hálából osszuk meg azokkal, akik rajtunk keresztül részesedhetnek ebben az áldásban.

   

   

   

   

   

  Názáreti Egyház

  A Názáreti Egyház egy nemzetközi protestáns egyház egy egyházvezetéssel. A Magyarországi Egyházkerület egyike a 463 egyházkerületnek. Az európai és ázsiai egyházkerületek az Eurázsiai Egyházrégió vezetése alá tartoznak.

  Friss

  2018. január 09.
  2016. január 16.
  2016. január 16.