• 06/1-328-0530
 • iroda@nazaretiegyhaz.hu
  kedd, 17 április 2018 16:29

  A repülőtéri biztonsági őr a Jézus filmért imádkozik

  Írta:
  Értékelés:
  (0 szavazat)

  A repülőtéri biztonsági őr a Jézus filmért imádkozik

  Érkezéskor a ghánai repülőtérre, megtaláltam a táskám és az egyik Jézus film felszerelést. Felraktam őket a futószalagra. Épp, hogy felraktam, jött egy biztonsági őr és megkérdezte, hogy mi van a táskában.


  Mondtam neki, hogy ez a projektorrendszer a ghánai gyülekezetnek lett adományozva. Ő azt mondta erre, hogy meg fogja nézni a táskámat egy ellenőr is. Intett valakinek, és pillanatokkal később jött két hivatalnok, akik mondták nekem, hogy vigyek magammal mindent, és kövessem őket.
  Az ellenőr alig nézett rám. Kérte, hogy mutassam meg, mit tartalmaz a táska. Ahogy kinyitottam, újra mondtam nekik is, hogy ez a projektrendszer a ghánai gyülekezetnek lett adományozva, és filmet szeretnénk vele vetíteni Jézus életéről.
  Nem engedte, hogy befejezzem a mondatomat, és megkérdezte: Evangelizációra lesz használva? Én pedig azt válaszoltam, hogy igen. Azt felelte, hogy nagyon jó, mert szükség van erre Ghánában, és elengedett.
  Amint el akartam indulni, megkérdezte, hogy hány lelket fogok megnyerni ezzel. Megfordultam és azt mondtam, hogy nem tudom, de majd meglátjuk. Azt válaszolta erre: Hogy-hogy nem tudod, talán nem hiszel az imádság erejében? Nem imádkoztál? Azt mondtam neki, hogy hiszek, de külön ezért a különleges felszerelésért nem imádkoztunk. Általában a gyülekezetek megszentelik és imádkoznak érte mielőtt elküldik.
  Megkérdeztem az ellenőrtől, hogy imádkozna e érte. Ő pedig azt mondta, hogy persze, szeretne imádkozni. Megfogtuk egymás kezét köztünk a Jézus film hátizsákkal, és imádkozott azért, hogy Isten használja ezt a felszerelést arra, hogy elérje a ghánaiakat. Ezután kezet ráztunk, majd elváltak útjaink.

  Isten emlékeztetett engem arra, hogy neki a világ minden részén vannak hívei és az élet minden állomásán, akik imádkoznak az elveszettekért.

  Fordította: Vivi

   

  Forrás

   

  Megjelent: 335 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 25 április 2018 12:59

  Názáreti Egyház

  A Názáreti Egyház egy nemzetközi protestáns egyház egy egyházvezetéssel. A Magyarországi Egyházkerület egyike a 463 egyházkerületnek. Az európai és ázsiai egyházkerületek az Eurázsiai Egyházrégió vezetése alá tartoznak.

  Friss

  2018. január 09.
  2016. január 16.
  2016. január 16.