Nyomtatás
kedd, 26 április 2016 12:21

Húsvéti ünnepség David Cameronnal Kiemelt

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Amikor Phil Rawling kapott egy meghívót a Downing utca 10 szám alá, ahol az Egyesült Királyság miniszterelnöke lakik, Rawlings először érthetően szkeptikus volt. Felhívta a telefonszámot, amit kapott és nagy meglepetésére megtudta, hogy a meghívó igazi.

 

Tehát március 23-án délután kettőtől négyig több mint 100 vallási vezetővel együtt ünnepelték a Húsvétot a Downing utca 10 szám alatt.

Rawlings az egyik alapítója a manchesteri teológiai egyetemének mely keresztényeket képez arra, hogy hogyan mutassák ki a szeretetüket a muszlimok felé.

Egy érdekfeszítő élmény volt,” mondta Rawlings. „Találkoztam a miniszterelnök néhány tanácsadójával, akik elkötelezett keresztények voltak…ezt nagyon bátorítónak találtam.”

A Bloomberg report szerint Cameron pozitívan beszélt a hit szerepéről a hétköznapi életben és kérte a keresztény vezetőket, hogy „érjék el a Muszlim közösségeket és segítsenek nekik harcolni az extrémizmus ellen.”

Számos olyan kapcsolatra tettem szert, amely meglehetősen gyümölcsöző kapcsolatokhoz vezethetnek a jövőben. Írhatsz nekik egy emailt, amiben elmondod, hogy: A Downing utcában találkoztunk” mondta Rawling mosolyogva.

A központ különböző csoportokat és programokat szervez, hogy a keresztények - Biblia alapokon - , mélyebb beszélgetésekbe tudjanak elegyedni a Muszlimokkal.

Megjelent: 3951 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 25 április 2018 13:03
Super User

Legfrissebbek a szerzőtől: Super User